Over Bijlesschool.nl

Zoek jij ook altijd op Google naar hulp bij bepaalde vakken? Bijlesschool.nl biedt je de mogelijkheid om snel kennis op te doen naast je bestaande lessen. Bij Bijlesschool.nl kan je terecht voor gratis online bijlessen in de vorm van allerlei clips en examentrainingen. Handig als je nog even een samenvatting zoekt, de stof wilt herhalen of 'doe eens gek', je vooruit wilt werken.

Bijlesschool.nl neemt zelf filmpjes op en is in 2014 begonnen met een aantal vakken voor HAVO en VWO. Deze bijlessen bevatten 1 of meerdere clips die je als bundel of individueel kunt bekijken. Omdat ook steeds meer leerkrachten filmpjes maken, plaatsen we deze handige uitlegvideo's ook op Bijlesschool.nl. Zo verzamelen we de beste uitleg voor alle middelbare scholieren en kan je ook bijles volgen van die enthousiaste leraar aan de andere kant van het land.

We bouwen met plezier aan een open platform voor uitlegvideo’s voor leerlingen van het VWO, HAVO en VMBO. De clips en video's kunnen gratis bekeken worden. We rekenen alleen een klein bedrag voor onze examentrainingen. Iedereen kan filmpjes toevoegen. Help je ook mee om het meest handige overzicht van online bijlessen te creëren? Als je een filmpje aanmeldt via YouTube of een ander kanaal, ontvang je in ieder geval een lekkere verrassing!

Natuurlijk nodigen we alle bevlogen, enthousiaste, strenge en minder strenge leerkrachten ook van harte uit om hun kennis te delen. We kunnen ook helpen bij het opnemen van de online bijlessen via onze studio. Nieuwsgierig geworden of nog vragen? Van harte welkom!

Bijlesschool.nl

info@bijlesschool.nl